Referenties

"Voor de aankoop van ons huis wilden we beslist een technische evaluatie laten maken. Zo zijn we terecht gekomen bij Cabinet Van Keulen. Eric van Keulen heeft als onafhankelijke partij het huis beoordeeld en een indicatie gegeven van te verwachten onderhoud.
Dankzij zijn degelijke aanpak waren er geen negatieve verrassingen achteraf. Na de aanschaf starten wij een grote renovatie met Eric als maître d’œuvre. Aangezien wij tijdens de verbouwing nog in Nederland werkten, was vertrouwen en het aanvoelen van onze smaak en technische wensen beslist een vereiste.
Met Eric’s kennis van de lokale architectuur, de technische uitvoering van projecten en zijn netwerk van lokale vakmensen en leveranciers is de renovatie effectief en naar onze wens verlopen."
Jan en Joke Boekhoven
"Voor ons complexe renovatie-project, bleek Cabinet Van Keulen de juiste project-manager te zijn. Naast de coördinatie van een groot aantal disciplines in het verbouwproject was Eric van Keulen bijzonder creatief in wat we wilden met de renovatie.
Hij was ook altijd bereid een handje te helpen zonder dat we dat hoefden te vragen. En hij was zeer capabel in het vertalen van onze wensen naar de uitvoerders, de franse artisans. Ondanks het feit dat we niet altijd in ons huis in Frankrijk konden zijn, ontstond er geen vertraging in de uitvoering. Het resultaat was prachtig."
Ruud en Marica van Ommeren
"Zes jaar geleden kochten wij ons huis in Frankrijk. Het was technisch in orde en had een goede indeling. De sfeer was rommelig. Eric deed voor de aankoop een bouwkundig onderzoek. We hebben hem gevraagd enkele ingrepen te doen en het stijlvol te maken.
Allereerst verdiepte hij zich heel serieus in onze wensen, mogelijkheden en beperkingen. Hij gaf ons zeer goede en uitvoerbare adviezen. Hij heeft een grote kennis van en gevoel voor stijlkenmerken in de regio en is uitermate praktisch en op de hoogte van de bouwkundige problematiek.
Wij leerden hem kennen als een meester in het maken van een werkplan. De uitvoerders zoekt hij uit in de directe omgeving. Hij bewaakt je portemonnee in die zin, dat hij voorkomt dat je nodeloze uitgaven doet.
Wij waren steeds verheugd over zijn verrassende ideeën en oplossingen. Door zijn kalme en sympathieke aanpak heeft hij een prachtig en avontuurlijk proces op gang gebracht. Zijn smaak is bijzonder verfijnd; hij kent het effect van kleurgebruik, mooie materialen en versierende elementen.
In zijn afspraken is Eric volstrekt betrouwbaar en heeft hij een aangename èn zakelijke manier van vergaderen. Dankzij hem voelen wij ons buitengewoon thuis in ons heel persoonlijke en rustige franse huis."
Wim en Lucia
Cabinet van Keulen: Charme, Authenticité, Atmosphère
Authenticité