English versionVersion française

Gerealiseerde Projecten


18e Eeuws Demeure - Maison

Verbouwing van een 18e eeuws demeure. Van 300m2 bewoonbaar oppervlak naar 650m2. Bibliotheek, slaapzalen op zolder, extra badkamer, 8 nieuwe dakkapellen en pierre taillé, intieme muziekzaal voor 60 gasten, waarin een op de ruimte ontworpen orgel is ingeinstalleerd.


18e Eeuws Demeure - Orangerie

Ombouw van een oud atelier naar speelruimte voor kinderen en zomerkeuken met een orangerie-achtige uitstraling.


18e Eeuws Demeure - Veranda

Veranda op de plaats van oude schuurtjes. Met in één ruimte salon, slaapgelegenheid en badkamer.


18th Century Maison - Maison d'invités

Ombouw van een aanpalende, oorspronkelijke landgoed-boerderij tot maison d'invités. Veranda.


18th Century Maison - Bibliotheek

In de schuur (120m2) van de boerderij is een grote bibliotheek met mezzanine gerealiseerd, geheel in eiken uitgevoerd. Afgesloten door een 19e eeuws koorhek. Vloer parket bâton rompu, eiken. Nieuwe hoge romaanse ramen, waarvan er twee voorzien worden door gebrandschilderd glas in lood.


18th Century Maison - Zomerkeuken

Werktuigberging, omgebouwd tot zomerkeuken.


19e Eeuwse Boerderij

Totaal-verbouwing van een 19e eeuwse boerderij op caves van 160m2. Nieuwe gevelsparingen, vloeren, zeer grote doorbraak tussen twee leefruimten. Balcon, nieuwe handgemaakte keuken, badkamer, trap, mezzanine en schouw met schoorsteen. Nieuwe infrastructuur.


Les Sarilles

Verbouw in een 16e eeuwse boerderij van 400m2 van twee slaapkamers en suite en een inpandige gîte, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Installatie professionele keuken. Chambre d'hôte de luxe.